About - Envernissats R.Vila S.L.

Vagi al contingut.
NOSALTRES   
Pots confiar-hi...danarem solució al teu acabat


Els inicis...

La nostra història comença per allà l'any 1971, quan Ramon Vila, propietari de Envernissats R Vila s'embarca en el seu propi negoci de vernissat i lacats de mobles a La Garriga. En aquests més de 45 anys en el sector, la nostra empresa ha crescut i evolucionat de manera substancial.


La continuació...

Actualment l'empresa la dirigim els seus fills Elisabet i Santi. Tenim el privilegi, a més, de comptar amb un equip humà al que considerem la nostra família i és per això que tots junts formem una empresa capdavantera en el nostre sector, amb energia i ganes de millorar cada dia. Apassionats i compromesos en el que fem i en com ho fem. El nostre treball parla de tradició, arrels, autenticitat i valors.


L'actualitat...

Enfocats cap al client, escoltem i ens impliquem en cada projecte, adaptant-nos d'acord amb les preferències i expectatives de cada client, ajustant el pressupost segons l'acabat, realitzem els ajustos i assessorament pertinent per arribar a la millor solució per al nostre client.
Disposem de les últimes tecnologies tant en aplicacions sobre fusta i mel.lamina, com en productes (lasur, uva, poliuretà, alta lluentor) augmentant així la qualitat i la productivitat reduint els temps d'execució dels projectes.
CLIENTS que confien en R.Vila
Torna al contingut